Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

Naručivanje za preglede

Novosti

Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Najava: Simpozij "Mladi u oftalmologiji"

Najava: Simpozij
U ponedjeljak 29. svibnja 2017. s početkom u 13:00 sati u dvorani Botteri KBC Zagreb održat će se Dan sjećanja na prof. dr. sc. Krešimira Čupaka.
U ponedjeljak 29. svibnja 2017. s početkom u 13:00 sati u dvorani Botteri KBC Zagreb održat će se Dan sjećanja na prof. dr. sc. Krešimira Čupaka. Profesor Krešimir Čupak obilježio je oftalmologiju druge polovice 20. stoljeća, a posebnu je pozornost posvećivao razvoju mladih oftalmologa. Napustio nas je 2010. godine, a od tada, već sedmu godinu za redom, sjećanja na doajena oftalmologije ovih prostora obilježava se minisimpozijem "Mladi u oftalmologiji". 

Na ovogodišnjem simpoziju istraživačke radove će predstaviti dvanaest mladih oftalmologa, a najbolji rad nagradit će fond Zaklade profs. drs. Ljiljane Zergollern i Krešimira Čupaka koju su supružnici osnovali 2009. godine. Obilježavanje Dana sjećanja na prof. Čupaka suorganiziraju Klinika za očne bolesti Medicinskog fakulteta u Zagrebu KBC Zagreb, Klinika Svjetlost, Klinika za očne bolesti KBC „Sestre milosrdnice“, Klinike za očne bolesti Medicinskog fakulteta u Osijeku, KB „Sveti Duh“, Hrvatsko oftalmološko i optometrijsko društvo i Zaklada profs. drs. Ljiljana Zergollern i Krešimir Čupak.

Program simpozija "Mladi u oftalmolgiji" pogledajte OVDJE.