Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

Naručivanje za preglede

Novosti

Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Najava 13. kongresa Hrvatskog društva liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju

Najava 13. kongresa Hrvatskog društva liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju
13. kongres Hrvatskog društva liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS) održat će se u Zagrebu 10. ožujka 2018.
13. godišnji kongres Hrvatskog društva liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS), održat će se u Zagrebu, u Hotelu Sheraton, 10. ožujka 2018. godine.

Ove godine organiziramo jednodnevni kongres tijekom kojeg ćemo predstaviti najnovija dostignuća na području bolesti mrežnice, refraktivne kirurgije, glaukoma, katarakte i refraktivne izmjene leće.

U suradnji s Europskim društvom liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS) organiziramo ESCRS akademiju. Riječ je o simpoziju pod nazivom „Hot topics in Cataract and Refractive Surgery” na kojem će kao predavači sudjelovati predsjednica ESCRS-a Beatrice Cochener, prethodni predsjednik i član Vijeća ESCRSa David Spalton, Simonetta Morselli, članica Vijeća Talijanskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ISCRS) i još nekoliko predavača iz ESCRSa.

Kao i prethodnih godina organizirat ćemo „Live Surgery”, direktni prijenos operacija kirurga Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost i kolega iz drugih ustanova u Hotel Sheraton.

Tijekom kongresa organizirat će se i tzv. „WET LAB“, operacije na umjetnim očima gdje je moguće vježbati i učiti operacije katarakte.

Preliminarni program, rezervacija smještaja, prijava sudjelovanja i sažetaka bit će dostupni od 10.2.2018. godine na našoj web stranici  www.cscrs.hr .