Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

Naručivanje za preglede

Iskustva naših korisnika

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.

Maja Šuput, pjevačica

Već dugo imam problema s vidom i na sve moguće načine pokušala sam si olakšati život. Nisam mogla voziti po noći, sitna slova na mobitelu, pogled na sat - sve je bilo mutno. Filmove sam gledala uz dosta naprezanja zbog čega me često bolila glava.

Davne 2007. u jednoj drugoj ustanovi sam laserski skinula dioptriju što je bilo fantastično, vidjela sam i najsitnija slova za koja do tada nisam mogla ni zamisliti da ću ih moći vidjeti i s tim zahvatom sam bila prezadovoljna i zaista bih ga preporučila svima. Međutim, kako sam imala specifičnu dioptriju i kako sam među rijetkima kojima se dioptrija vratila, došla sam u Kliniku Svjetlost potražiti novo rješenje. Naočale i leće definitivno nisu za mene, radim noćni posao po klubovima i diskotekama, s njima sam se u zadnje vrijeme nekako snalazila, ali nisam htjela da mi to bude doživotna opcija.
Ovdje sam u savjetovanju s najstručnijim osobljem koje je bilo preljubazno ipak vratila nadu da ću se definitivno riješiti dioptriju i to ugradnjom Symfony leća. Cijela procedura od dogovora do same operacije je protekla kroz dva pregleda i jedan telefonski poziv, a sam zahvat je bio jedno ugodno poslijepodne u kojem sam se opustila od mobitela i mailova. Sve je bilo napravljeno u minimalnom vremenu, do 15 minuta po oku, a već nakon dva sata u kojima sam odmorila u prekrasnom bolničkom apartmanu već sam bila u svom krevetu. Moj novi vid je tu, konačno čitam najmanja slova, gledam filmove, vozim auto, svi su mi lijepi, zgodni i dragi i prezadovoljna sam! :-)