Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Iskustva
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.

Maja Šuput - pjevačica

Već dugo imam problema s vidom i na sve moguće načine pokušala sam si olakšati život. Nisam mogla voziti po noći, sitna slova na mobitelu, pogled na sat - sve je bilo mutno. Filmove sam gledala uz dosta naprezanja zbog čega me često bolila glava.

Davne 2007. u jednoj drugoj ustanovi sam laserski skinula dioptriju što je bilo fantastično, vidjela sam i najsitnija slova za koja do tada nisam mogla ni zamisliti da ću ih moći vidjeti i s tim zahvatom sam bila prezadovoljna i zaista bih ga preporučila svima. Međutim, kako sam imala specifičnu dioptriju i kako sam među rijetkima kojima se dioptrija vratila, došla sam u Kliniku Svjetlost potražiti novo rješenje. Naočale i leće definitivno nisu za mene, radim noćni posao po klubovima i diskotekama, s njima sam se u zadnje vrijeme nekako snalazila, ali nisam htjela da mi to bude doživotna opcija.
Ovdje sam u savjetovanju s najstručnijim osobljem koje je bilo preljubazno ipak vratila nadu da ću se definitivno riješiti dioptriju i to ugradnjom Symfony leća. Cijela procedura od dogovora do same operacije je protekla kroz dva pregleda i jedan telefonski poziv, a sam zahvat je bio jedno ugodno poslijepodne u kojem sam se opustila od mobitela i mailova. Sve je bilo napravljeno u minimalnom vremenu, do 15 minuta po oku, a već nakon dva sata u kojima sam odmorila u prekrasnom bolničkom apartmanu već sam bila u svom krevetu. Moj novi vid je tu, konačno čitam najmanja slova, gledam filmove, vozim auto, svi su mi lijepi, zgodni i dragi i prezadovoljna sam! :-)