Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Iskustva
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.

Vanesa Rola

Bila sam prestrašena! Bilo me strah!
I onda je došao trenutak ulaska u Kliniku Svjetlost. Strah je netragom nestao, osjećala sam se sigurno, upućeno u sve korake i iznad svega držale su me suosjećajne ruke.

Prvo je uslijedio pregled, u petak je izvedeno lasersko skidanje dioptrije gdje sam isti tren imala 50% vida i sljedećeg dana kontrola.
Već sljedeće jutro razlika je bila nevjerojatna, a još je fascinantnija bila činjenica da moje oči vide! Ja sam bila kandidatkinja za metodu SMART SURFACE,  čije liječenje traje nešto malo duže nego najčešćom metodom- LASIK, ali brzo sam se oporavila i, što je najvažnije, potpuno je bezbolno.

Sada nakon oporavka mogu reći da je lasersko skidanje dioptrije najbolja odluka, a Klinika Svjetlost jedina opcija.
Svaki se liječnik pobrinuo da pregledi i operacija proteknu u ugodnoj atmosferi.

I nikada neću zaboraviti kad mi je dr.sc. Bohač točno nakon zahvata rekla da pogledam koliko je sati. Nakon više od 15 godina, moje oči su vidjele, suze radosnice su krenule kada me je doktorica zagrlila najtoplijim i najiskrenijim zagrljajem koji mi je u tom trenutku trebao.

I upravo sam se zbog toga odlučila za Kiniku Svjetlost, jer sam iz preporuka obiteljskih prijatelja i poznanika saznala da ne samo što imaju najviše iskustva na ovom polju, već i daju sve od sebe za svakog pacijenta i to mogu posvjedočiti i ja sama.