Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

25 godina okrunjeno svjetskim priznanjem

25 godina okrunjeno svjetskim priznanjem
"To je status koji se ne može kupiti, to je respekt prema nama kao stručnjacima. Naši pacijenti uvijek imaju pristup najboljim liječnicima i najboljoj tehnologiji."
Klinika Svjetlost u 2023 godini ostvarila je svjetski status.

"Ovo je bila nevjerojatna godina po svim pokazateljima, od broja zahvata koje smo izveli, broja pacijenata koje smo pogledali, ali najviše ju je obilježilo da smo u dva područja - ugradnji leća za korekciju čitalačke dioptrije i novoj tehnologiji lasera za skidanje dioptrije bili treći centar u svijetu gdje se događa taj zahvat. Prvo smo u veljači postali prvi centar u Europi, treći na svijetu gdje je izvedena operacija na najnovijem laseru za skidanje dioptrije Johnson & Johnson Eliti, ovdje je osim prvog zahvata razvijen cijeli protokol za potrebe odobrenja ovog lasera od strane američkog FDA, a ovaj tjedan smo treći na svijetu ugradili najnoviju leću za korekciju čitalačke dioptrije PureSee, također od kompanije Johnson & Johnson. Dva puta u istoj godini da su prve primjene različite tehnologije u jednoj kući se još nije dogodilo nigdje na svijetu."- ovim riječima profesor Gabrić objasnio je značaj 2023. godine.

Svakodnevica u klinikama Svjetlost je više od 600 pregleda, 40 operacija na 5 lokacija, i velike vijesti.
"Svjetlost je unikat na svjetskoj razini i jedan od naših strateških partnera ne samo za rana iskustva i ispitivanja već i edukaciju drugih liječnika - upravo su zato naš centar izvrsnosti i edukacije, tek drugi u cijeloj Europi." - izjavio je gospodin Thomas Müllner predstavnik Johnson & Johnsona.

O godini na svjetskom vrhu, novostima, statusu influencera na globalnoj sceni i o velikoj odgovornosti koja proizlazi, prof. dr. sc. Nikica Gabrić, dr. Ivan Gabrić i dr. Krešimir Gabrić razgovarali s novinarima. 
Detalje ekskluzivno pročitajte: 

Svjetlost - mjesto najbolje oftalmologije; gdje spajamo savršenu tehnologiju, gdje su liječnici cijenjeni profesionalci koji su dobri ljudi jer su pacijenti članovi obitelji i ponuditi najbolju opciju za Vaš vid naša je nit vodilja.