Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Ivana Trump operirala oči u Klinici Svjetlost

Ivana Trump operirala oči u Klinici Svjetlost
Prva supruga američkog predsjednika Ivana Trump poklonila je povjerenje Specijalnoj bolnici za oftalmologiju Svjetlost. 
Zagreb, 27. travnja 2019. – Ivana Trump ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za njezin posjet Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspješno izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Tako je prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa trajno riješila svoje probleme s vidom.

Ivana Trump nova je svjetski poznata osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je osobno operirao. Svoje probleme s vidom u zagrebačkoj Klinici Svjetlost riješile su i svjetske zvijezde Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžije, kao i domaće Tin Srbić, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević, Zvonimir Boban, Miroslav Blažević i brojni drugi.


 „O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat.“  – istaknula je Ivana Trump nakon operacije.

Gospođa Trump oduševila se Klinikom Svjetlost još prošle godine kada je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao počasna gošća na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savjetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularne leće s kojima bi riješila svoje probleme s vidom. Tada se zbog obveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sada ponovno posjetila Zagreb kako bi se zauvijek riješila naočala.

„Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno otkrivati.“ – dodala je Ivana Trump koja će nakon obavljene operacije i ove godine sudjelovati u radu žirija koji će proglasiti najljepšu Hrvaticu te iduću hrvatsku predstavnicu na svjetskom izboru za Miss Universe.

Ova 70-godišnja poduzetnica nedavno je izdala i knjigu „Odgoj Trumpovih“ u kojoj opisuje životni put svoje troje djece, sinova  Donalda Jr. i Erica te kćeri Ivanke, koja danas slovni kao desna ruka svog oca Donalda Tumpa. Kao poslovna žena koja je aktivna u svakom pogledu svog života, dobar vid i neovisnost od naočala od presudne su joj važnosti.

„Dolaskom pacijenata poput Ivane Trump počinje se mijenjati percepcija Hrvatske kao zemlje koja gostima pruža samo more i sunce. Ovakvim događajima stvara se priča Hrvatske kao poželjne destinacije za zdravstveni turizam te zemlje u kojoj i najzahtjevniji pacijenti mogu dobiti vrhunsku medicinsku uslugu. Klinika Svjetlost je odavno prešla granice Hrvatske i postala je brend u svijetu, a to se može jedino ako raspolažete modernom tehnologijom, vrhunskim i iskusnim stručnjacima, ali i posebnim pristupom za svakog pacijenta“,  rekao je prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost, istaknuvši kako su Ivani Trump ugradili posebne Symfony intraokularne leće u oba oka kojima se trajno riješila dioptrije, kao i početne mrene.
 

Ivana Trump operirala oči u Klinici Svjetlost