Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Još jedna Hollywoodska zvijezda operirana u zagrebačkoj Klinici Svjetlost

Još jedna Hollywoodska zvijezda operirana u zagrebačkoj Klinici Svjetlost
Cijeli život patim od lošeg vida i sad manje od 24 sata nakon operacije vidim stvari koje nikad prije nisam vidjela…
Zagreb, 26. kolovoz 2019. – Cassandra Gava (60), koja je glumila  i sudjelovala u produkciji više od 50 filmova u Hollywoodu, nakon Armanda Assantea, Franca Nera i Ivane Trump odlučila je svoj problem s vidom riješiti u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Gđa. Gava koja je u Zagreb došla ravno sa Sarajevo Film Festivala odlučila se povjeriti svoj vid prof. Gabriću i njegovom timu nakon što je prošle godine za vrijeme snimanja filma s Francom Nerom u Zagrebu srela Armanda Assantea na večeri, kada ga je pitala što radi u Zagrebu on je s njom podijelio da je pred nekoliko sati operirao oba oka u Klinici Svjetlost. Zbog obaveza gđa. Gava tada nije mogla obaviti operaciju.
 
„Zvala sam nekoliko puta i Franca i Armanda! Sve sam ih ispitala, kako je bilo, da li boli, da li su išta vidjeli… Znate ja sam vam velika kukavica i još uvijek ne mogu vjerovati da sam ovo napravila! Cijeli život patim od lošeg vida i sad manje od 24 sata nakon operacije vidim stvari koje nikad prije nisam vidjela… Pomoglo je da sam saznala da je moja prijateljica Ivana Trump također bila u rukama prof. Gabrića i njegovog tima pa sam odlučila da više ni jedan dan neću čekati već idem to obaviti… Bilo je puno lakše nego sam mislila, uopće se ni ne sjećam operacije.“
 

„Za mene osobno i našu kuću ovo predstavlja veliku čast, naime gđa. Gava i gđa. Trump, kao i gospoda Nero i Assante kao svjetski ljudi mogu bilo gdje na svijetu obaviti operaciju očiju no eto oni su odlučili doći u malu Hrvatsku i operaciju obaviti ovdje. To je dokaz da osim što raspolažemo s vrhunskom tehnologijom naša usluga je na razini ili iznad razine one koju pružaju liječnici u SAD-u!“. Istaknuo je prof. Nikica Gabrić koji je izveo operaciju gđe. Gave u manje od 14 minuta. Ugrađena joj je multifokalna leća koja ispravlja njenu kratkovidnost, čitalačku dioptriju i astigmatizam. Radi se o specijalnoj leći koju proizvodi kompanija Zeiss i po narudžbi je došla za gospođu Gavu.
 
„Iskreno me bilo strah, još prvo jutro nisam se osudila otvoriti oči u strahu da mi vid neće biti odličan, ali na nagovor prof. Gabrića sam ih otvorila i vidjela čitati oglase preko 200 metara daleko… Nikad prije tako daleko nisam vidjela.“ Naglasila je Gava koja u Zagrebu ostaje samo 3 dana prije nego se vraća svojim obavezama u Los Angelesu.