Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Još jedno veliko međunarodno priznanje za Kliniku Svjetlost

Još jedno veliko međunarodno priznanje za Kliniku Svjetlost
Klinika Svjetlost osvojila drugo mjesto u kategoriji „Međunarodna očna klinika godine“ na IMTJ summitu, jednom od najznačajnijih summita zdravstvenog turizma u svijetu.
Opatija, 27. travanj 2017. – Nakon osvojenih nagrada u Cannesu, Berlinu i Milanu, Klinika Svjetlost je na International Medical Travel Journal – IMTJ, jednom od najznačajnijih summita zdravstvenog turizma u svijetu, drugoplasirana klinika u kategoriji "International Eye Clinic of the Year".

Opatija je od 24. do 27. travnja ugostila IMTJ Medical Travel Summit 2017. kojeg su  organizirali International Medical Travel Journal i tvrtka Intuition Communication iz Velike Britanije u suradnji s Klasterom zdravstvenog turizma Kvarnera.

Summit je okupio vrhunske europske stručnjake iz području zdravstvenog turizma iz više od 45 zemalja svijeta, a dodijeljene su nagrade najboljima i najzaslužnijima koji svojim radom, znanjem i profesionalnošću doprinose razvoju svoje struke, pronose ime svog grada, države i ustanove.

Klinika Svjetlost konkurirala je u kategoriji "International Eye Clinic of the Year“ u kojoj je proglašena drugom najboljom klinikom na svijetu. Prednost pred Klinikom Svjetlost imala je jedino renomirana Moorfields Eye Hospital iz Dubaija.

Ovo je još jedno veliko međunarodno priznanje kojim se potvrđuje kvaliteta i svrstava Kliniku Svjetlost među vodeće oftalmološke klinike u svijetu.