Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Klinika Svjetlost među najprestižnijim svjetskim brendovima

Klinika Svjetlost među najprestižnijim svjetskim brendovima
American Academy of Hospitality Sciences nagradio Kliniku Svjetlost
Zagreb, 5. rujna 2018. – Klinika Svjetlost prva je zdravstvena ustanova u Hrvatskoj i regiji dobila renomirano svjetsko priznanje International Star Diamond Award, a uručio ju je osobno Joseph Cinque, predsjednik organizacije American Academy of Hospitality Sciences. Ova je nagrada još jedna potvrda izvrsnosti koju Klinika Svjetlost gradi posljednjih 20 godina, te njene prepoznatljivosti u globalnom okruženju.

International Star Diamond Award jedinstven je program koji nagrađuje izvrsnost na globalnoj razini, pokrenut davne 1949. godine, a dodjeljuje ga neprofitna organizacija American Academy of Hospitality Sciences sa sjedištem u New Yorku. Nagrada za izvrsnost dodjeljuje se u području medicine, turizma te svih grana gospodarstva vezanih uz uslužne djelatnosti.

Klinika Svjetlost se kao prva iz Hrvatske i regije pridružila najpoznatijim i najkvalitetnijim svjetskim brendovima koji su dobili ovo vrijedno priznanje, a uručivanju nagrade održanom u zagrebačkoj Klinici Svjetlost, uz brojne uzvanike, prisustvovali su ministar zdravstva Milan Kujundžić, potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić te gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

„Hrvatska ima znanje i kvalitetu za snažnije pozicioniranje na svjetskoj karti zdravstvenog turizma. Ovu nagradu doživljavam kao još jednu potvrdu da je Klinika Svjetlost globalno prepoznata kao centar izvrsnosti u oftalmologiji. Star Diamond Award dobile su neke od najpoznatijih svjetskih aviokompanija, lideri u autoindustriji te neki od najpoznatijih hotelskih lanaca koji svoje usluge nude u najprestižnijim turističkim destinacijama svijeta. Svaka svjetska nagrada poput ove pomaže nam da privučemo pacijente iz inozemstva, obzirom da su takva priznanja dodatna potvrda kvalitete i vrhunske razine usluge koju pružamo.“ – naglasio je prilikom uručivanja nagrade Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost.
Klinika Svjetlost nagradu je dobila kao priznanje za izvrsnost u području oftalmologije, a odabrana je kao regionalni lider u dijagnostici i liječenju s 20 godina iskustva pružanja vrhunske usluge.

 „Došao sam ravno iz New Yorka i sam se uvjerio da su prof. dr. sc. Nikica Gabrić i njegov tim stvarno najbolji. Jučer su mi operirali mrenu na oba oka, a danas sam već ovdje s vama. Prof. Gabrić ima osobnost i karizmu koja privlači, te možete biti sretni što ovakvog doktora imate u Hrvatskoj. Doktora koji daje sve od sebe – i srce, i dušu. Činjenica da svakog dana unaprjeđuju kvalitetu zdravstvene usluge za svoje pacijente dovoljan je razlog za dodjelu ove nagrade. Nadam se kako će ova nagrada doprinijeti još boljem pozicioniranju Klinike Svjetlost na svjetskoj karti izvrsnosti.“ – rekao je Joseph Cinque prilikom dodjele nagrade.

Prof. dr. sc. Gabrić je prilikom primanja nagrade istaknuo kako je ovo još jedan dokaz da je Klinika Svjetlost prešla granice Hrvatske te naglasio da trećina prihoda dolazi od stranih pacijenata. Ovom prilikom, pozvao je sve privatne i javne ustanove da zajedno sudjeluju u razvoju hrvatskog zdravstva, a posebno zdravstvenog turizma koji ima izniman potencijal.
 
 

Klinika Svjetlost među najprestižnijim svjetskim brendovima

Galerija