Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Lepa Brena promijenila pogled na svijet u Klinici Svjetlost

Lepa Brena promijenila pogled na svijet u Klinici Svjetlost
Lepa Brena nakon operacije gledala film bez naočala
Svjetski poznata estradna umjetnica s naših prostora Lepa Brena odlučila je riješiti problem s vidom u Klinici Svjetlost, gdje ju je operirao prof.dr. Nikica Gabrić. Ugradnjom multifokalnih leća profesor je riješio Brenin višegodišnji problem s dioptrijom, na blizinu, srednju udaljenost i daljinu, tako da više nikada ne mora nositi dioptrijske naočale.

Lepa Brena je tim povodom izjavila: „Ljudi, ja sam nova žena koja odlično vidi. Bila sam luda što ovo ranije nisam uradila, iako sam za profesora Nikicu čula još prije šest godina.“.

Lepa Brena, zadovoljna ishodom operacije dodaje „Ja sam imala problem s čitanjem i stalno sam tragala za naočalama kad nešto trebam pročitati ili uraditi. Poslije operacije naočale mi više ne trebaju. Živim mnogo komfornije, praktično mi se popravila kvaliteta života. Istu večer, nakon operacije, gledala sam film bez naočala!“- oduševljeno ističe popularna pjevačica.

Brena je na operaciju otišla sa svojom najboljom prijateljicom i suradnicom Katom Tomović i bile su jedna drugoj podrška. Na kontrolnom pregledu obje su s oduševljenjem govorile o bezbolnoj operaciji, koja je prošla brzo zahvaljujući vještini profesora Gabrića.