Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

„Moje oči više ne lažu“ – Tim Roth operiran u Klinici Svjetlost

„Moje oči više ne lažu“ – Tim Roth operiran u Klinici Svjetlost

Popularni Hollywoodski glumac nominiran za Oscara Tim Roth operiran je u Klinici Svjetlost.
Tim Roth britanski glumac poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji „Laži me“ koja se i danas rado gleda u Hrvatskoj doletio je nakon šestomjesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.
 
Gospodin Roth viđen je 10.12.2019 u Hotelu Esplande kako čita poruke na svom mobitelu, no ono što novinari i promatrači nisu znali, to je prvi put u preko 40 godina da on vidi čitati bez potrebe za naočalama jer je samo dan ranije operiran u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.
 
Profesor Gabrić i njegov tim operirali su gospodina Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom, Synergy koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli odlično i uživali u Zagrebačkom adventu
 
„Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače mislio sam da vidim manje od 30% na njega... Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, nakon 2 sata provedenih u Svjetlosti ja prvi puta u životu vidim na to oko! Jednostavno je ovo nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka!“
 
Nikki, njegova supruga prije dolaska u Hrvatsku bila je na pregledu kod liječnika u Los Angelesu koji ju je pokušavao odgovoriti od operacije no kada je rekla da ide u Svjetlost kod Nikica Gabrića, liječnik je otišao na nekoliko minuta i nakon toga joj rekao, „Pogledao sam tko je taj Gabrić i mislim da to trebaš napraviti kod njega!“.
 
Ovaj glumac je još jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom koji je prošle godine operiran, on je svoje iskustvo podjelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, oni su pak to podijelili s Ivanom Trump i Tim Rothom. Svi oni odabrali su Svjetlost jer su vjerovali u profesora Gabrića i njegov tim.
 
„Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetski poznata i priznata oftalmološka ustanova, zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji da je Tim Roth za sebe i svoju suprugu odabrao mene i moju kliniku.“ Izjavio je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svjetskih celebritija koji su njemu povjerili svoje najvrjednije osjetilo, oči.
 
Klinika Svjetlost je vodeća oftalmološka ustanova u Europi sa 7 centara i preko 210 zaposlenih. Prepoznati su od preko 400 000 pacijenata i izveli su preko 135 000 operacija očiju, ali i brojne poznate osobe iz regije i svijeta.
 
 

„Moje oči više ne lažu“ – Tim Roth operiran u Klinici Svjetlost