Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
O nama
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.

Širenje u regiji i pokretanje medicinskog turizma

Zahvaljujući stručnom kadru i dugogodišnjoj primjeni vrhunske tehnologije,” Svjetlost” je danas poznata i priznata kao vodeća oftalmološka ustanova u Hrvatskoj i regiji.
Razvila je suradnju sa srodnim ustanovama u Meljinama (Crna Gora), Prištini, (Kosovo) Subotici i Zemunu (Srbija).

Prof.dr.sc. Gabrić sa svojim je timom ljudi podučavao mnoge oftalmologe u drugim oftalmološkim centrima. U susjednoj Bosni i Hercegovini educirao je tako oftalmologe u Tuzli, Sarajevu i Banja Luci.

Ta vrlo uspješna suradnja 2011. godine dovela je do otvaranja dviju podružnica ”Svjetlosti” u Sarajevu i Banja Luci. Otvaranjem klinika u Bosni i Hercegovini napravljen je prvi korak u širenju na područje susjednih zemalja, a u samo godini dana klinike u BiH imale su preko 4000 pacijenata, što potvrđuje da je kvaliteta ”Svjetlosti” odmah prepoznata i u regiji.

Uz to što je 2012. otvorena nova poslovna jedinica u Splitu, 2012. godinu obilježava i izlazak ”Svjetlosti” izvan okvira regije potpisivanjem ugovora s Ministarstvom zdravstva Libije, čime je započet konkretan izlazak na šire međunarodno tržište medicinskog turizma.

Očekuje se da će zahvaljujući dobroj brodskoj povezanosti, ”Svjetlost” u Splitu privući pacijente iz Italije odnosno avio – prometu korisnike oftalmoloških usluga iz zemalja sjeverne Europe.