Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Pravila o privatnosti
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.

Pravila o privatnosti

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost/Klinika Svjetlost (u daljnjem tekstu: Klinika Svjetlost) donosi „Pravila o privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama svjetlost.hr i s njom povezanim stranicama Klinike Svjetlost na društvenim mrežama. Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Koja je svrha prikupljanja osobnih podatka? 

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici svjetlost.hr je slobodan, a od korisnika se ne traži registracija. Osobne podatke prikupljamo kako bismo mogli što kvalitetnije obraditi vaše zahtjeve za terminima u Klinici Svjetlost, odgovoriti na vaše upite te kako bismo vas mogli informirati o postojećim i novim sadržajima i uslugama koje pružamo samostalno ili u suradnji s našim partnerima.

Kada prikupljamo podatke? 

Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“ na internet stranici svjetlost.hr ili službenim Facebook stranicama Klinike Svjetlost, prilikom prijave za newsletter, slanjem upita elektroničkom poštom na adresu info@svjetlost.hr ili split@svjetlost.hr ili prijavom na nagradne natječaje na stranicama društvenih mreža Klinike Svjetlost.

Koje osobne podatke prikupljamo? 

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama Klinike Svjetlost na društvenim mrežama prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“, registracije za newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, datum, mjesto i godinu rođenja, broj telefona, mjesto stanovanja te dioptriju.

Kako koristimo vaše osobne podatke? 

Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:
  • personalizirali vaše korisničko iskustvo i isporučili vam onaj tip sadržaja ili usluge za koji ste najviše zainteresirani
  • poboljšali funkcionalnosti naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga
  • omogućili bolju i bržu uslugu u odgovoru na vaš korisnički zahtjev ili upit
  • bolje administrirali promocije, nagradne natječaje, istraživanja ili druge slične sadržaje
  • dobili povratne informacije o kvaliteti naših usluga 

Kako štitimo vaše podatke?

Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internet stranicama svjetlost.hr strogo su zabranjeni. 

Koristimo li „kolačiće“ (eng. „cookies“)? 

Da. „Cookies“ su male datoteke koje internet stranica ili pružatelj usluga šalje i pohranjuje u memoriju vašeg računala kroz internet pretraživač (ukoliko je to s vaše strane omogućeno) što prilikom svakog novog posjeta pomaže bržem i učinkovitijem aktiviranju informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom prošlih pristupa i korištenja naše stranice. Također, podaci koje „kolačići“ skupljaju pomažu nam razumjeti vaše preferencije na temelju prošlih i trenutnih aktivnosti koje poduzimate na našoj stranici i omogućuju nam da vam pružimo bolje korisničko iskustvo. Podaci prikupljeni na ovaj način ne omogućuju osobnu identifikaciju korisnika.
 
Ukoliko ne želite da vaše računalo prima „kolačiće“ sa stranice svjetlost.hr, možete ih isključiti tako da u svom Internet pregledniku izaberete tu mogućnost klikom na Alati-Opcije (Tools-Options). U tom slučaju neke od značajki naše stranice zadužene za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati.

Poveznice na druge internet stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice prema drugim internet stranicama. Nakon što ste pomoću tih poveznica napustili našu stranicu, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje ćete eventualno ostaviti prilikom posjeta tim stranicama. Zato one nisu obuhvaćene ovom policom privatnosti. Molimo pročitajte pravila o privatnosti koja se odnose na te internet stranice. Želeći zaštiti integritet naših stranica, dobrodošle su povratne informacije o eventualnim kršenjima vaše privatnosti na tim stranicama.

Upravljanje vašim osobnim podacima

Klinika Svjetlost neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ukoliko za to dobijemo vašu izričitu dozvolu ili to budemo zakonski obavezni učiniti.

Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge s naših stranica, smatramo da vašim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima koji su neophodni za ostvarivanje te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima o privatnosti.
 
Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa, a povezane su s našim uslugama.

Ukoliko mislite da vaši podaci prikupljeni i korišteni na gore navedeni način nisu točni ili želite da ih prestanemo koristiti, molimo kontaktirajte nas telefonski ili e-poštom.

svjetlost.hr
Heinzelova 39
Zagreb
Hrvatska
info@svjetlost.hr
tel: 01 777 5656

Zadnja izmjena: 19.07.2017.