Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

„Dobro jutro, Hrvatska“ uz gostovanje doktora Klinike Svjetlost

„Dobro jutro, Hrvatska“ uz gostovanje doktora Klinike Svjetlost
U studiju „Dobro jutro, Hrvatska“ o laserskoj operaciji mrene razgovarali su dr. Ivan Gabrić i dr. Krešimir Gabrić.
Laserska operacija mrene robotizacija je medicine u rukama najboljih stručnjaka. U studiju „Dobro jutro, Hrvatska“ gostovali su dr. Ivan Gabrić i dr. Krešimir Gabrić iz naše Klinike Svjetlosti koja u suradnji s Johnson&Johnson Visionom nudi lasersku operaciju mrene. 

Kompanije razvijaju nove materijale, nove dizajne leća, omogućavale još bolje uvjete vida i zapravo približava se onom idealnu da čovjek ne treba naočale nakon operacije niti u jednom trenutku. 
Već više od 4 mjeseca u Klinici Svjetlost u Zagrebu rade se operacije mrene na laseru umjesto kao do sada ultrazvučnom metodom. Radi se o pravoj revoluciji u oftalmologiji, naime do sada su se operacije mrene radile ultrazvučnom metodom gdje je vještina kirurga bila presudna za ishod zahvata. Ovaj uređaj omogućio je da se u potpunosti računalnom upravljanim laserom savršeno precizno odrade svi teški koraci operacije. Pacijent u manje od 2 minute na ovom laseru dobiva savršeno precizno izveden zahvat bez ikakvih komplikacija. Johnson & Johnson Vision Catalys kakvih je samo 40 na cijelom svijetu, odrađuje gotovo cijelu operaciju oka. Ovaj brz i jednostavan zahvat omogućava da vidite i najbolji je ulog u zdravlje očiju.