Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Još jedna zvijezda pridružila se zviježđu zadovoljnih pacijenata

Još jedna zvijezda pridružila se zviježđu zadovoljnih pacijenata
Najviše me iznenadilo da sam već navečer vidio čitati na mobitel, a sljedeće jutro vidio sam na svim udaljenostima kao kada sam imao 25 godina...

Esai Morales, američki glumac, koji je glumio u više od 100 filmova i serija ulovio je kratki predah između snimanje scena sa Tomom Cruiseom na novim nastavcima Mission Impossible franšize i došao u Zagreb na operaciju.

Gospodin Morales iako izgleda znatno mlađe ima 59 godina i već dugo vremena borio se dioptrijom za čitanje. Njegov problem tim Klinike Svjetlost riješio je u 10 minuta te mu vratio savršen vid na svim udaljenostima.

“Moj posao je jako zahtjevan, osim fizičke spreme moram biti spreman čitati stotine stranica scenarija. Nažalost unatoč mom trudu moje oči su postale najslabija karika! Nosio sam po 3 para naočala za čitanje jer sam ih stalno gubio. Moj dobar prijatelj Armand Assante rekao mi je da je on svoj problem riješio u Zagrebu. Nakon njega Cassandra Gava, Franco Nero i Tim Roth dodatno su me uvjerili da je Zagreb, tj. Klinika Svjetlost najbolja adresa na svijetu za mene. Došao sam u podne a već u četiri sata popodne bio sam operiran. Najviše me iznenadilo da sam već navečer vidio čitati na mobitel, a sljedeće jutro vidio sam na svim udaljenostima kao kada sam imao 25 godina! Ništa na mom tijelu nije odavalo moje godine, osim kada bi pokušao čitati pa sam škiljio i odmicao predmete da ulovim što piše… Profesor Gabrić me uvjerio u samo par minuta razgovora da je njegova stručnost i energija pravi izbor za moje oči. Operacija je bila bezbolna i trajalo sve ispod pet minuta po oku. Jedino mi je žao što nisam to napravio ranije!” Izjavio je Esai Morales.

Tim Klinike Svjetlost izveo je bilateralnu ugradnju Johnson & Johnson Synergy leća gospodinu Morealsu. Synergy je najnovija generacija leća koje rješavaju problem čitalačke dioptrije. Također to je leća koju je profesor Gabrić odabrao i za svoju operaciju prošle godine. 
Svjetlost je vodeća ustanova na svijetu za ugradnju Synergy leća što je potvrđeno i statusom edukacijskog centra za Johnson & Johnson za napredne oftalmološke tehnologije, tek drugi takav centar u cijeloj Europi.