Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Klinika Svjetlost dobila novo priznanje

Klinika Svjetlost dobila novo priznanje
Klinika Svjetlost je referentni centar Schwind Eye Solution.
Već preko 11 godina Klinika Svjetlost surađuje s njemačkom kompanijom SCHWIND Eye Tech Solutions koristeći njihove lasere za lasersko skidanje dioptrije PRK I LASIK metodom (1. i 2. generacija laserskog skidanja dioptrije), te dijagnostičke uređaje jer su najbolji i najnapredniji na tržištu.

2020. godine Klinika je prihvatila njihovu ponudu za sudjelovanje u razvoju njihovog novog lasera ATOS, za lentikularnu kirurgije (3. generacija laserskog skidanja dioptrije). Doc. Maja Bohač izvala je prvi Smart Sight ® zahvat u Europi. Nakon Svjetlosti zahvat je sada dostupan u 70 klinika diljem svijeta. 

Doprinos od preko 600 napomena, primjedbi i uputa kako unaprijediti laser i sam zahvat prepoznat je dodjelom statusa referentnog centra i razvojnog centra za Schwind Eye Solutions kompaniju. Njeni djelatnici, te drugi liječnici širom svijeta redovito dolaze u Zagreb i Kliniku Svjetlost na edukaciju kako bi njihovi rezultati pratili one iz Svjetlosti. To znači zagrebački pacijenti imaju pristup najnovijim protokolima, ali i najboljim uređajima koje nudi ova njemačka kompanija. No ono što tim iz Svjetlosti čini još sretnijim je da su aktivno sudjelovali u razvoju uređaja koji je danas dostupan na svim kontinentima i da je dio njihovog DNA ugrađen u svakih zahvat na ovom uređaju. svakih zahvat na ovom uređaju.