Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Kongres Američkog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ASCRS)

Kongres Američkog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ASCRS)
Na Kongresu Američkog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte I refraktivne kirurgije (ASCRS) koji je održan u Las Vegasu u srpnju 2021. godine, sudjelovali su dr.Ivan Gabrić i dr. Krešimir Gabrić.
Prisustvovanjem na stručnim predavanjima i sudjelovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori su imali priliku razmijeniti iskustva i znanja s najvećim oftalmološkim stručnjacima.
Ovaj godišnji događaj Američkog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ASCRS) održao se od 23. do 27. srpnja u Las Vegasu.
Sudjelovali su liječnici iz cijelog svijeta, a našu Kliniku su predstavljali dr. Krešimir Gabrić i dr. Ivan Gabrić koji je održao 2 pozivna predavanja: Management of Post- LASIK Ectasia and Visual Outcomes and Spectacle Independence with a New Hybrid Presbyopia Correcting IOL- Tecnis Synergy ZRF00V.
Još jednom smo potvrdili da smo ustanova koja konstantno radi na profesionalnom i osobnom razvoju, kao i činjenicu da smo vodeći u svijetu kada je riječ o uvođenju novih tehnologija i razvoja novih metoda operacija