Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Kongres Europskog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS)

 Kongres Europskog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS)
Prisustvovanjem stručnim predavanjima i sudjelovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori su imali priliku razmijeniti iskustva i znanja s najvećim oftalmološkim ekspertima.
Zimski sastanak, 24. po redu, Europskog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (ESCRS) u suradnji s Marokanskim društvom za implantaciju i refraktivnu kirurgiju (SAMIR), održan je od 21. do 23. veljače u Maroku
Kongres je privukao više od 1.940 sudionika iz 73 različite zemlje i time opravdao titulu najrenomiranijeg i najvećeg europskog oftalmološkog skupa.

 „Drago nam je što smo prvi put održali naš sastanak na afričkom kontinentu i što su nam se pridružile kolege iz SAMIR-a, marokanskog Društva za implantacijsku i refraktivnu kirurgiju“, rekao je profesor Rudyi MMA Nuijts, predsjednik Europskog udruženja liječnika za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju .

Prisustvovanjem i vođenjem stručnih predavanja, kao i sudjelovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori imali su priliku razmijeniti praktična iskustva i stručna teoretska znanja s najvećim oftalmološkim ekspertima.

Na ovaj način potvrdili smo da smo ustanova koja konstantno radi na profesionalnom i osobnom razvoju, kao i činjenicu da smo vodeći u svijetu kada je riječ o uvođenju novih tehnologija i razvoja novih metoda operacija.