Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Na primanju kod predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovića

Na primanju kod predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovića
Predsjednik Zoran Milanović primio je organizatore i sudionike 14. kongresa Hrvatskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgiju.
Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je izaslanstvo Hrvatskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgiju i sudionike 14. Kongresa tog društva, a koji se u petak održava u Zagrebu. Organizatori kongresa su Hrvatsko društvo za kataraktu i refraktivnu kirurgiju i Specijalna bolnica za oftamologiju Svjetlost iz Zagreba.

Na kongresu pod nazivom „Novi trendovi u oftalmologiji“ okupilo se preko 400 oftalmologa iz cijelog svijeta, a 40 predavača predstavilo je najnovija dostignuća i saznanja iz oftalmologije s posebnim naglaskom na kirurgiju katarakte, refraktivnu kirurgiju i liječenje retinoloških bolesti -rekao je Nikica Gabrić, predsjednik Hrvatskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgiju. Među sudionicima je i jedan od najpoznatijih oftalmologa u svijetu, Lucio Burratto, pionir refraktivne kirurgije, koji je na kongresu dobio nagradu za životno djelo za svoj doprinos razvoju oftamologije.

Hrvatsko društvo za kataraktu i refraktivnu kirurgiju osnovano je 2005. godine te je član Europskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgiju. Uz Nikicu Gabrića, na sastanku su bili Lucio Buratto (Centro Ambrosiano Oftamolico), Sheraz Mansoor Daya (Center for Sight), Marcela Milagros Lagana (Center for Sight) i Ivan Gabrić (Specijalna bolnica za oftamologiju Svjetlost). Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica predsjednika Jadranka Žarković

Na neizmjernoj časti zahvaljujemo predsjedniku Republike Hrvatske: 

Predsjednik Milanović primio organizatore i sudionike 14. kongresa Hrvatskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgiju - Predsjednik Republike Hrvatske - Zoran Milanović

Foto: Ured Predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta