Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Održan seminar ljepote, zdravlja i životnog uspjeha „Quality of life“

Održan seminar ljepote, zdravlja i životnog uspjeha „Quality of life“
Seminar je namijenjen svima koji brigom o zdravlju žele podignuti kvalitetu života, samopouzdanje i ostvarivanje vlastitih potencijala.
U organizaciji Poliklinike Bagatin, Mape Znanja i Klinike Svjetlost u hotelu Sheraton 15. lipnja održan je prvi po redu seminar „Quality of Life“. Cilj seminara je nizom kvalitetnih predavanja stručnjaka približiti teme iz oftalmologije, dermatologije, psihologije, nutricionizma, estetske kirurgije i stomatologije usmjerene na poboljšanje kvalitete života te pružiti praktične i kvalitetne savjete za stjecanje zdravih navika i vještina životnog uspjeha.

„Otkrijte i iskoristite svoje talente!“ bila je tema kojom je magistar psihologije Matej Sakoman polaznike seminara uveo u svijet motivacije, prepoznavanja i realizacije vlastitih talenata, prihvaćanja svoje i tuđe osobnosti, jačanja samopouzdanja i postizanja poslovnih uspjeha i životnog zadovoljstva.


Što je sve popularnija „superhrana“ i koje namirnice će dati najbolju nutritivnu podršku našem organizmu, kako hranom prevenirati i liječiti bolesti i odagnati umor prezentirala je magistra nutricionizma Petra Pažin iz Poliklinike Bagatin.

Dr. Maja Bohač, voditeljica Odsjeka za refraktivnu kirurgiju Klinike Svjetlost, koja iza sebe ima više od 12 tisuća obavljenih operacija laserskog skidanja dioptrije, predstavila je sve mogućnosti i postupke rješenja za dioptriju i njihove prednosti u odnosu na dioptrijska pomagala koja nas često sputavaju u brojnim aktivnostima i mogu izazvati probleme s očima.


Kako uz pravilnu njegu najvećeg organa u tijelu, naše kože, ostvariti mlad i njegovan izgled moglo se saznati od specijalistice dermatovenerologije dr. Jolande Kanižaj Rajković iz Poliklinike Bagatin. Posebno zanimljivi i korisni savjeti odnosili su se i zaštitu kože u ljetnom razdoblju pojačanog UV zračenja.

Seminar je na svoj jedinstven i prepoznatljiv način vodila Danijela Trbović, osvojivši i ovdje prisutne šarmom i duhovitošću. I za kraj, organizatori su se svojim poklon bonovima pobrinuli da polaznici sa seminara odu još zadovoljniji.