Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Predavanja dr. Gabrića u Stesi

Predavanja dr. Gabrića u Stesi
​OPHTHALPRENEURS je ugostio našeg dr. Ivana Gabrića.
Dr. Ivan Gabrić je održao 3 značajna predavanja na temu inovacija u oftalmološkoj industriji u sklopu Ophthalpreneurs kongresa održanog u Stesi, Italija, 14. - 17. ožujka.

Glavna tema kongresa bila je kako približiti modernu oftalmologiju pacijentima i bolje ih educirati o dostupnosti usluga kao što su lasersko skidanje dioptrije ili operacija čitalačke dioptrije. 

Dr. Ivan Gabrić predstavlja kliniku Svjetlost, vodeću oftalmološka ustanovu u svijetu kada je riječ o primjeni i razvoju naprednih rješenja u oftalmologiji. 
Danas je Svjetlost razvojni centar laserskog skidanja dioptrije za dvije vodeće kompanije: Schwind Eye Tech Solutions i Johnson&Johnson
U Svjetlosti se razvijaju i nove intraokularne leće s suradnji s talijanskom kompanijom SIFI i i američkim Johnson&Johnsonom. 

Kolege iz svijeta upoznale su i poduzetničku stranu dr. Gabrića kada je na red došla prezentacija iskustva i opcija povlačenja sredstava iz EU fondova za napredne projekte poput korištenja umjetne inteligencije za poboljšanje ishoda očne kirurgije.