Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Prof. Dekaris primila nagradu za doprinos međunarodnoj konferenciji o mreni

Prof. Dekaris primila nagradu za doprinos međunarodnoj konferenciji o mreni
Na konferenciji o mreni u Manchesteru su ispred Klinike Svjetlost sudjelovali medicinska direktorica Klinike prof. Iva Dekaris i dr. Ante Barišić.
Manchester, UK, 4.-5.8.2016. - Međunarodna konferencija stručnjaka za mrenu i optometrista održana je na temu “Vision corrections by reconstructive, cataract and refractive surgeries: ophthalmologist’s outlook”. Na konferenciji su ispred oftalmološke Klinike Svjetlost sudjelovali medicinska direktorica Klinike prof. Iva Dekaris i dr. Ante Barišić, voditelj Odsjeka za kataraktu.

Dr. Ante Barišić održao je predavanje s naslovom "Refraktivna izmjena leće s ugradnjom Premium intraokularnih leća". Prikazao je različite mogućnosti korekcije dioptrije kod pacijenata koji imaju naočale za daljinu i za rad na blizinu (čitalačka dioptrija). 

Prof. Iva Dekaris dobila kao počasni gost primila je posebnu nagradu za doprinos u organizaciji i kvaliteti simpozija na kojem su sudjelovali predavači iz Velike Britanije, SAD-a, Indije, Indonezije, Nizozemske, Saudijske Arabije, Nigerije, Maroka, Irske, Singapura i Egipta.