Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Proslava 20. obljetnice Klinike Svjetlost

Proslava 20. obljetnice Klinike Svjetlost
​U veličanstvenom stilu obilježeno je 20 godina rada Klinike Svjetlost, a visoki uzvanici potvrdili su da je Klinika Svjetlost pozitivan primjer uspješnosti u poslovanju u Jugoistočnoj Evropi.
Zagreb 23.02. – Klinika Svjetlost obiljžila je 20 godina svoga rada. Svečanost je okupila više od 700 uzvanika, među njima i Predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, Predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, potpredsjednika Hrvatskog Sabora Milijana Brkića, ministra zdravstva Milana Kujundžića te izaslnika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Radu Bošnjaka. Svečanosti su nazočili i bivši predsjednici Republike Hrvatske Stjepan Mesić i Ivo Josipović, te tri bivša Predsjenika Vlade Franjo Gregurić, Zlatko Mateša i Jadranka Kosor.

“Često me pitaju zašto sam nazvao kliniku “Svjetlost”, a ne “Gabrić”. Zato što svjetlost predstavlja energiju i novi početak, dok tama predstavlja kaos. U svakom čovjeku se isto tako bore tama i svjetlost, tama u obliku straha i svjetlost kao želja za ostvarenjem snova. Nadam se da će vam svima Klinika “Svjetlost” pomoći da u životu uvijek hranite svoje želje”, u svom je govoru rekao profesor Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost.


Predsjednica RH Grabar-Kitarović u svom je govoru istaknula da Klinika “Svjetlost” svojim primjerom odašilje jasnu poruku da se u Hrvatskoj može uspjeti te da, unatoč poteškoćama, Hrvatska može biti prirodno staniše uspjeha. – Primjer “Svjetlosti” vrlo je bitan danas kada se mladima u Hrvatskoj nameću besperspektivnost, instant-rješenja i imperativi uspjeha preko noći kao jedina alternativa. Postojani rast i razvoj jedini su siguran put za zadržavanje mladih, buđenje perspektive kroz osobni razvoj i napredovanje te usporedivost i konkurentnost na međunarodnom i regionalnom tržištu, istaknula je predsjednica. – Posebno me vesele uspjesi Klinike “Svjetlost” u susjednim državama koji upućuju na mogućnosti i potrebu kontinuiranog razvoja gospodarske suradnje, dodala je Grabar-Kitarović. Povodom 20. obljetnice Klinike Svjetlost, profesot Gabrić je uručio 20 priznanja za poseban doprinos u izgradnji Klinike Svjetlost. Nakon službenog dijela uslijedila je zabani program. Za odličanu atmoseferu pobrinuli su se Tereza Kesovija, Petar Grašo, Toni Cetinski te dečki iz Paganini bend koji su svojim repertoarom rasplesali salu.Fotografije s 20. obljetnice možete pogledati ovdje:

 

Proslava 20. obljetnice Klinike Svjetlost