Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Studenti medicine u Svjetlosti

Studenti medicine u Svjetlosti
U Specijalnoj bolnici za oftalmologiju Svjetlost, Klinici za oftalmologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dio programa iz kolegija oftalmologije imali su studenti medicine.
U Specijalnoj bolnici za oftalmologiju Svjetlost, Klinici za oftalmologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dio programa iz kolegija oftalmologije od 06.02.-13.02.2020. godine imali su studenti pete godine medicine.

Predavanja o transplantaciji rožnice, refraktivnoj kirurgiji, mrenama, glaukomu i strabizmu održali su predavači Katedre za oftalmologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, profesorica Iva Dekaris, voditeljica Odsjeka za transplantaciju rožnice i medicinski direktor Klinike Svjetlost, doc. dr. sc. Ivana Mravičić, voditeljica Odsjeka za dječju oftalmologiju i strabizam i Odsjeka za okuloplastiku, doc. dr.sc. Ratimir Lazić, voditelj Odsjeka za retinu, dr.sc. Maja Bohač, voditelj Odsjeka za refraktivnu kirurgiju, dr.sc. Nataša Drača sa Odsjeka za retinu i dr. Ante Barišić, voditelj Odsjeka za kataraktu.

Osim predavanja studenti su imali priliku prisustvovati i operacijama mrene i vitrektomije.