Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Suradnja Svjetlosti i Hrvatskog autokluba

Suradnja Svjetlosti i Hrvatskog autokluba
Sporazum između Svjetlosti i Hrvatskog autokluba svim članovima najveće nacionalne udruge vozača i vlasnika vozila omogućuje posebne pogodnosti u Klinikama Svjetlosti u Zagrebu i Splitu.
Zagreb, 12. lipnja 2017. - Hrvatski autoklub i Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost potpisali su ugovor o suradnji. Glavni tajnik HAK-a Zvonko Šmuk i poslovni direktor Svjetlosti Boris Sruk potpisali su dokument koji će članovima HAK-a omogućiti posebne pogodnosti u najvećoj oftalmološkoj bolnici u Jugoistočnoj Europi.

Naime, ovim ugovorom Klinika Svjetlost svim članovima HAK-a omogućuje 50% popusta na sve usluge specijalističkih pregleda. Pogodnost obuhvaća i 20% popusta na sve usluge operativnih zahvata koji se izvode u klinikama Svjetlosti u Hrvatskoj.

Klinika Svjetlost raspolaže sa šest vrhunski opremljenih operacijskih dvorana u kojima je moguće zbrinuti sve bolesti oka koje zahtijevaju kirurško liječenje, od laserskog skidanja dioptrije, ultrazvučne operacije katarakte do operacije na stražnjem dijelu oka kod bolesti uzrokovanih dijabetesom, bolestima žute pjege ili degenerativnim promjenama. Kroz bolnice Svjetlost u 19 godina postojanja prošlo je 300.000 pacijenata. 

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost u Hrvatskoj svoje usluge pruža na dvije lokacije: u Zagrebu (Heinzelova 39, telefon 01 777 56 56) i u Splitu (Borisa Papandopula 8b, telefon 021 783 050).

U Hrvatski autoklub udruženo je 69 autoklubova s cijelog područja Republike Hrvatske, a udruga broji više od 210.000 aktivnih članova i korisnika članskih pogodnosti.