Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Svjetlost nositelj najviše bonitetne ocjene AAA i za 2016. godinu

Svjetlost nositelj najviše bonitetne ocjene AAA i za 2016. godinu
Svjetlosti stigla nova međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i poslovne izvrsnosti
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost zahvaljujući poslovnim rezultatima u prošloj godini nositelj je najviše bonitetne ocjene AAA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode i za 2016. godinu.

Oftalmološka Klinika Svjetlost je tako već treću godinu zaredom zadovoljila sve stroge financijsko - analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem međunarodnog Certifikata bonitetne izvrsnosti. Certifikat je ujedno i potvrda da Svjetlost pripada u skupinu 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nositelje certifikata smješta u vrh domaćeg gospodarstva i uz bok tvrtkama u EU jer se u ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i kriteriji.