Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Svjetska premijera u Klinici Svjetlost

Svjetska premijera u Klinici Svjetlost
Akcija izvrsnosti u Klinici Svjetlost
Tim Klinike Svjetlost u utorak 24. studenoga unutar 2 sata izveo je 9 operativnih zahvata, uživo, pod budnim oko 1000 oftalmologa svijeta.

Prof. dr. sc. Nikica Gabrić, prof.dr.sc. Lazić, dr. sc. Bohač i dr. Ivan Gabrić izveli su svjetsku premijeru ugradnje Synergy Toric leće. Prvi na svijetu po broju ugrađenih Synergy leća, stručnjak svjetskog glasa prof. dr. sc. Gabrić izveo je zahvat u nevjerojatnih 15 minuta za oba oka radeći na najnaprednijem Zeiss mikroskopu.

Dr. Ivan Gabrić s lakoćom je izveo operaciju mrene najmodernijom femtolaserskom tehnologijom na jednom od samo 50 uređaja u svijetu za manje od 5 minuta ovaj napredni zahvat na oba oka bio je gotov.

Dr. sc. Bohač znalački je izvela femto LASIK, operaciju laserskog skidanja dioptrije koristeći dva lasera femto laser iFS150 i Schwind Aamaris 1050RS, najbržem i najpreciznijem laseru za skidanje dioptrije na svijetu. Kompleksni kombinirani zahvat vitrektomiju s ugradnjom Eyhance leće koristeći 3D tehnologiju za vizualizaciju u kombinaciji sa specijalnim skenerom kako bi prikazao i točno našao strukture u oku manje od 1/10 milimetara izveo je prof. dr. sc. Ratimir Lazić.

Događaj je vodila prof. dr. sc. Iva Dekaris, predsjednica Europskog udruženja očnih banaka (EEBA) i Medicinska direktorica Klinike Svjetlost.

Kako ovaj Svjetlosni pothvat izgleda pogledajte u videu!

 

Live Surgery