Klinika Svjetlost

Hvala! Vaš zahtjev je zaprimljen. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Naručite se za pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Novosti
Aktualna događanja i novosti Klinike Svjetlost

Zdravstveni turizam u fokusu posjeta američke poslovne delegacije

Zdravstveni turizam u fokusu posjeta američke poslovne delegacije
Tvrtka Strongside Solutions koristi mrežu velikih američkih poslodavaca zainteresiranih za mjere optimiziranja troškova u sklopu plana zdravstvenog osiguranja svojih zaposlenika i pokazala je veliki interes za oftalmološke usluge u Svjetlosti.
Predstavnici američke konzultantske kuće za zdravstveno osiguranje, Strongside Solutions, tijekom svog radnog posjeta Hrvatskoj posjetili su očnu Kliniku Svjetlost i pokazali velik interes za oftalmološke usluge u okviru zdravstvenog turizma. Predsjednika Uprave Wendella Stricklanda i potpredsjednika Morgana Pilea primili su medicinska direktorica Klinike prof. Iva Dekaris, dr. Ante Barišić, voditeljica Ureda ravnatelja Nika Pavić i voditelj marketinga Tomislav Lacović.

Tvrtka Strongside Solutions koristi mrežu velikih američkih poslodavaca zainteresiranih za mjere optimiziranja troškova u sklopu plana zdravstvenog osiguranja svojih zaposlenika. Niz godina uspješno djeluje na tržištima Rusije, Njemačke i skandinavskih zemalja, a sada kuca i na vrata Hrvatske koja se sve više pozicionira kao poželjna destinacija zdravstvenog turizma.

Uz radni sastanak i posjet Klinici Svjetlost, predstavnici tvrtke Strongside Solutions imali su priliku razgovarati s ministrom turizma gospodinom Cappellijem i direktoricom sektora za turizam HGK gospođom Leilom Krešić-Jurić. Uz Svjetlost, obišli su i nekoliko drugih vodećih hrvatskih zdravstvenih ustanova.

Cilj ovog posjeta je predstaviti zdravstvene ustanove u Hrvatskoj koje su od strateške važnosti, upoznati se s njihovim, odnosno, našim komparativnim prednostima i uslugama koje nudimo na tržištu te prepoznati potencijal Hrvatske kao top turističke destinacije. Zajedničkim naporima partnera u ovom projektu, Poliklinike Bagatin, agencije za medicinski turizam RexRea, Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Naftalan i Klinike Svjetlost vjerujemo da smo sve zadane ciljeve i postigli.